Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabán tartott sajtótájékoztatót Tóth Bertalan

Az MSZP frakcóvezetője szerint a 2018-as országos költségvetés igazságtalan, kevés forrás biztosít többek között az egészségügy az oktatás számára is. Véleménye szerint a költségvetés tervezetet a korrupció és az igazságtalanság jellemzi.

Tóth Bertalan szerint a munkavállalók kiszolgáltatottságban dolgoznak, ezért új munkatörvénykönyvet kell létrehozni és a szakszervezetek jogait erősíteni kell. A MSZP bevezetne egy bérplafont is az állami cégeknél. Ennek szükségességére egy példával élt, miszerint az nem normális állapot, hogy a Magyar Posta vezérigazgatója öt millió forintot keres havonta, miközben a postások az átlag fizetés alatti bérét dolgoznak. A sajtótájékoztatón kifejtette, hogy a párt a választásokig hátralévő egy évben mindent megtesz azért, hogy 2018-ban le tudja váltani a FIDESZ-KDNP kormányt.

A legfrissebb közvélemény kutatások alapján a kormánypártok támogatottsága ugyan csökkent, azonban a baloldali pártok mutatóit összeadva együttesen sem érik el ezt a szintet. Természetesen a kampányidőszak még ezután jön, ami nagy mozgásokat eredményezhet ezen a téren.

GallériaVideó

Új hozzászólás