Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Országjáró körútba kezdett az Együtt

„Cselekvő ellenzék” címmel hathetes országjáró kampánykörútba kezdett az Együtt május elején, melynek célja, hogy minél többen megismerjék a párt helyi jelöltjét. Békéscsabán a lakosok leginkább Bod Tamást ismerhetik, aki Békés megyében több feljelentést is tett feltételezett korrupciós ügyekben. Az egyik ilyen a Simonka György dél-békési FIDESZ-es országgyűlési képviselővel kapcsolatos ügy volt.

A kampánykörúton összesen 200 helyre látogatnak majd el. Az Együtt az országjárásra egy új kiadványt is készített - a 32 oldalas újságot 100 ezer példányban nyomtatták ki azért, hogy helyi politikusaikat népszerűsítsék.

Az Együtt ugyan a választási együttműködést szorgalmazza a baloldali ellenzéki oldalon, azonban úgy gondolják, hogy minden egyéni körzetben saját jelöltet állítanak. Ezt a körút végén június 3-án teszik majd meg mind a 106 választókörzetben.

GallériaVideó

Új hozzászólás