Sajtótájékoztatót tartott Hadházy Ákos Békéscsabán

Az LMP társelnöke, Hadházy Ákos Békéscsabán tartott sajtótájékoztatót, ahol aktuális kérdésekről és a párt alapvető politikai gondolkodásáról is beszélt. Takács Péter a helyi szervezet vezetője bejelentette, hogy egy aláírásgyűjtésbe kezdenek Békéscsabán.

Az LMP, mint zöld párt, nagyon fontosan tartja környezetünk védelmét, amihez hozzájárul az, ha egy település minél több városrészt nyilvánít helyi védettségű területté. Takács Péter önkormányzati képviselő régóta törekszik arra, hogy a város minél több helyi jelentőségű természeti értéket őrizzen meg.

Az LMP társelnöke, Hadházy Ákos felhívta a figyelmet arra, hogy a zöld pártok számára a környezetvédelem eszménye mellett nagyon fontos az, hogy a jövőben Magyarország fenntarthatósága növekedjen.

A fenntarthatóság kérdéséhez szorosan kapcsolódnak olyan aktuális ügyek, mint a Paks 2 megépítése - amely várhatóan több mint 4000 milliárd forintba kerül majd az államnak - illetve olyan aktuálpolitikai kérdések, mint a korrupció. Az LMP társelnökével többek között ezekről is beszélgettünk Háttér című magazinműsorunkban. A beszélgetést a hét órási híradónk után láthatják.

 

GallériaVideó

Új hozzászólás