Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Motoros nap Újkígyóson

Az elmúlt hétvégén rendeztek második alkalommal Motoros napot Újkígyóson. Ügyességi versenyek, koncertek és különleges motorok várták az érdeklődőket.

 

Idén is rengetegen voltak kíváncsiak az Újkígyósi Motoros napra, ahol a kilátogató vendégek - a gyorsasági motoroktól kezdve a robogón át - rengeteg különböző fajtájú és gyártási idejű motort láthattak. A gyönyörű kétkerekűek látványa mellett különböző ügyességi versenyek is szórakoztatták a nézőket.

 

Király Csaba

szervező

2. Újkígyósi Motoros Nap

 

„Jelenleg is folyik motor lassúsági verseny, felni kitartó verseny, motorblokk hajító verseny, ezen kívül felvonulás lesz 15 órakor. Este koncert, díjkiosztó és jól érzi magát mindenki. ”

 

A motoros nap ötletét először az Újkígyósi Motoros Egyesület tagjai vetették fel, ami a mostani népszerűséget nézve nagyszerű ötletnek bizonyult. Az ügyességi mutatványok közül stábunk számára különösen érdekesnek bizonyult a lassúsági verseny, ugyanis ritkán láthatunk olyan versenyt, ahol az nyer, aki a leglassabb. Rigó Leventénél csak egy motorosnak sikerült hosszabb idő alatt teljesíteni a távot, így ő lett a második ebben a különleges versenyszámban.

 

Rigó Levente

 

„Én egy Honda robogóval érkeztem ez egy hetven köbcentis robogó, kicsit tuningolt kis robogó, régi 97-es évjárat.

-Jövőre is jössz majd?

-Mindenféleképpen.”

 

A felvonulás, a Street Fighter show és a díjkiosztók után az esti órákban a zene és a tánc volt a főszerepben, ugyanis a Vida Rock Band Roll lépett a színpadra. 

GallériaVideó

Új hozzászólás