Békéscsabai Bankműveleti Központ

A Budapest Bank 2006-ban hozta létre Békéscsabán Bankműveleti Központját, mely ma közel 800 operációs munkatársat foglalkoztat és ezzel Békés megye egyik legnagyobb munkaadója. Tóth Viktor vezérigazgató fontosnak tartja, hogy a központ a változó gazdasági és piaci körülményeknek is megfeleljen.

Szarvas Péter polgármester elmondta, hogy a Bankműveleti Központ már nem csak egy call center, hanem nagyon komoly döntéshozatali központ is. A központ középfokú és egyetemi végzettségűeknek is kínál karrierlehetőséget.

Azon túlmenően, hogy a város és a bank üzleti kapcsolatai szélesednek, más területen is szoros az együttműködés a pénzintézet és Békéscsaba önkormányzata között.

A központ az elmúlt időszakban növelte a létszámot, így teremtve a város életében még több ember számára megélhetési lehetőséget, valamint 15%-os béremelést hajtottak végre, ezzel is támogatva azt, hogy a munkavállalók Békéscsabán maradjanak. Szarvas Péter polgármester azt is elmondta, hogy a város továbbra is együttműködik a pénzintézettel a közös célok elérésének érdekében. 

GallériaVideó

Új hozzászólás