Békés megyében történt

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Orosházán, elfogás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyomaendrődön.

Orosházán, a Rákóczi út és a Bercsényi utca kereszteződésében 2017. szeptember 13-án, 8 óra 45 perc körül egy kisteherautó elütött egy kerékpárost. A kerékpáros nőt a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2017. szeptember 13-án, 12 óra után néhány perccel elfogtak egy gyomaendrődi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 37 éves J. Zsoltot előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, majd átadták a Gyulai Törvényszék egyik bírájának.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2017. szeptember 13-án, 15 óra 30 perc körül Gyomaendrődön, a Polyákhalmi úton. Egy segédmotor-kerékpár vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentés tettek ellene.

Galléria

Új hozzászólás