Gondatlanság vezetett balesethez

Vízvezetékcsőnek ütközött és elesett egy kerékpáros Almáskamaráson. A csövet egy férfi, aki szerelési munkálatokat végzett, át akarta húzni az úton, eközben történt a baleset.

Vízvezetékszerelési munkálatok közben történt közlekedési baleset 2017. június 26-án, Almáskamaráson, a Szent István utcában. A munkálatokat végző egyik szerelő át akart húzni az úttesten egy közel 15 méter hosszú, 11 centiméter átmérőjű csövet. A csőnek nekiütközött és elesett egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi, aki könnyű sérülést szenvedett. Azt, hogy az úton munkálatok folynak, táblával jelezték, de amikor a cső az úton volt, a szerelő munkatársai távolabb dolgoztak. A szerelő nem kérte meg őket arra, hogy figyeljék, szükség esetén állítsák meg a forgalmat.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság azt a szerelőt, aki a csövet az úton áthúzta, gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A 2017. szeptember 12-én lezárt nyomozás iratait a rendőrség vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Galléria

Új hozzászólás