Megölte édesanyját, a rendőrség vádemelést javasol ellene

Rendszeresen bántalmazta édesanyját egy férfi a Békés megyei Mezőhegyesen. A nő 2017. május 26-án életét vesztette, fia ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett miatt javasol vádemelést a rendőrség.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya egy román állampolgár ellen. A férfi édesanyjával 2017 áprilisában költözött Mezőhegyesre. Egy lakásban éltek, de a férfi nem érezte jól magát, vissza akart menni szülővárosába, Romániába. Erre nem volt lehetősége, így édesanyjával megromlott a kapcsolata. Gyakran vitatkoztak, a veszekedések tettlegességig fajultak. A férfi rendszeresen és súlyosan bántalmazta, verte, rugdosta édesanyját, aki 2017. május 26-án életét vesztette. Amikor a nő nem adott életjelet, a férfi a szomszédok segítségét kérte, akik mentőt hívtak. A mentőszolgálat értesítette a rendőrséget arról, hogy a 83 éves nő elhunyt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a 46 éves Sz. Lászlót bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírája a Békés Megyei Főügyészség indítványára 2017. május 29-én elrendelt. A férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A rendőrség vádemelést javasol ellene, a 2017. október 11-én lezárt nyomozás iratait a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

Galléria

Új hozzászólás