Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Október 13-ig tartja nyitva kapuit a Magyar Autóklub rendezvénykamionja Békéscsabán

Október 13-ig tartja nyitva kapuit a Magyar Autóklub rendezvénykamionja Békéscsabán a Szarvasi úti hiparmarket parkolójában. Az Autóklub közlekedésbiztonsági rendezvénysorozat első napján diákok vehettek részt.

Iskolásokkal indította el közlekedésbiztonsági programját a Magyar Autóklub. A gyerekek részt vehettek egy gyalogos baleset szemléltetésén, részeg szemüvegben sétálhattak és megtapasztalhatták milyen érzés egy utasnak 10 km/h-val átélnie egy ütközést.

A biztonságos közlekedésre való nevelést már 7 éves korban el kell kezdeni, ezért fontos, hogy hasonló játékos feladatokkal már ismertetve legyenek a szabályok.

A program elsősorban gyakorlatorientált, élményközpontú, mely az átélt tapasztalatokon szerzett tanulságokat próbálja beágyazni a tudatba.

A szervezők remélik, hogy jelzésértéke van a programnak. A legvédtelenebb és legkiszolgáltatottabb gyalogosan, kerékpárral közlekedő gyermek, szüleik és a 65 éven felüli közlekedők figyelmét hívják fel a közelekedés szabályaira, veszélyeire, ezzel növelve a kultúrált és biztonságos közlekedést.

GallériaVideó

Új hozzászólás