Idén is megrendezték a Rózsa hetet

Idén is megrendezték az Andrássy Gimnázium egyik legfontosabb programsorozatát, a Rózsa hetet. A több évtizedes múltra visszatekintő eseményen az osztályok pártokat alapítanak és különböző színes programokkal szórakoztatják az iskola diákjait.

A Rózsa Ferenc Gimnázium neve ugyan megváltozott és mára Andrássy Gyula Gimnázium lett azonban az iskola legikonikusabb programsorozatának neve nem változott így mai napig Rózsa hétnek hívják. Ilyenkor a végzős osztályok különböző pártokat alapítanak és az egész héten színvonalas programokkal készülnek.

A versengés különböző műfajokban zajlik egész héten. Minden osztálynak van egyen pólója és csapatneve. Ott jártunkkor a versengő osztályok különböző táncokat mutattak be a tanítási órák közötti szünetekben.

A betanult koreográfiák és változatos zenék nagy sikert arattak az iskola diákjai körében. A Rózsa hét legnagyobb jelentősége az, hogy összehozza a különböző osztályokba járó dákokat.

Az iskola aulájában állandó büfét üzemeltetnek a csapatok egész héten. E mellett kispályás focitorna, filmvetítés, élő honfoglaló, twister bajnokság és még sok minden más is várta az Andrássy Gyula Gimnázium tanulóit az idei Rózsa héten.

GallériaVideó

Új hozzászólás