Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Őszi lomtalanítás

A lakosság számára újra lehetőség nyílik megválni a háztartásban keletkezett és feleslegessé vált nagydarabos hulladékoktól, mint például a bútoroktól, lakberendezési tárgyaktól vagy szőnyegektől. Az őszi lomtalanítás idén november 4 és 11-re esik.

Az őszi városi lomtalanítás Jamina, Kenderföldek, Mezőmegyer, Gerla és Fényes területéről november 4.-én, szállítják el a hulladékot, a belvárosi kerületekből pedig november 11.-én.

A lakossági eredetű veszélyes hulladékok leadására is sor kerül ugyanezeken a napokon, amelyek kihelyezett helyeken valósulnak meg. A november 4.-ei gyűjtésben Békéscsabán a Hajnóczy utca 15 szám alatt, Jaminában az orvosi rendelők melletti parkolóban, valamint Gerlán a Wencheim téren. November 11.-én a Malom tér sarkán, és Mezőmegyeren az Október 23 téri autóbusz végállomásnál.

Fontos észben tartani, hogy egy lakos kizárólag korlátozott mennyiséget tud veszélyes hulladékból térítésmentesen leadni, ami egy lakosnál átlagos évben keletkező mennyiséget jelent. A közterület szennyezésének megelőzése érdekében, arra is szeretnék még kérni a lakosságot, hogy a nagydarabos hulladékot a szállításra megjelölt napon reggel 7 óráig, amennyiben ez nem megoldható, akkor legkorábban csak a megadott időpontok előtti napon helyezzék ki.

GallériaVideó

Új hozzászólás