Lezajlott a 21. Csabai Kolbászfesztivál

21 éve töretlen sikernek örvend a Csabai Kolbászfesztivál, a nívós gasztronómiai ünnepségre idén is nagyon sokan voltak kíváncsiak. A négy napos rendezvényen a szokásokhoz híven idén is számos program várta a kolbász szerelmeseit.

A kolbászfesztivál fő programja minden évben a kolbászkészítő verseny, melyre idén is rengeteg csapat nevezett. Minden csapat egyéni technikákkal és fűszerezéssel készítette el saját kolbászát.

Minden tájegységnek megvan a saját módszere, technikája a legfinomabb kolbász elkészítéséhez. Van, aki ebben az évben méretteti meg magát először, de akadnak olyanok is, akik szinte a kezdetektől részt vesznek a fesztiválon és azóta is izgatottan vágnak bele a versenybe.

A kolbászkészítő verseny mellett rengeteg programot tekinthettek meg az érdeklődők, az egyik ilyen volt az Agrárkamara közös főzése, ahol ingyenesen lehetett megkóstolni a frissen készült ételeket, melyek fő összetevői között ott szerepelt természetesen a kolbász is.

A zárónap egyik legfontosabb programja minden évben a töltött káposzta-készítő verseny, ahol idén is igazi rengeteg különleges káposztakészítési módszerrel találkozhattak az érdeklődők.

A négy napos esemény utolsó estéjén a Wellhello és a Honeybeast szórakoztatta a vendégeket. Az idei kolbászfesztivál is remekül sikerült és ismét sok ezer ember szórakozását biztosította a hosszú hétvége folyamán.

GallériaVideó

Új hozzászólás