Megalakult a Békés megyei Bud Spencer és Terence Hill Baráti Kör

Megalakult a Békés megyei Bud Spencer és Terence Hill Baráti Kör, mely ezen a héten vasárnap, november 26-án tartja első ülését a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvaron.

A gyulai Felek Ferenc a színészpáros filmjein nőtt fel. Kedvencei egyike „a dühbe jövünk” filmek. A november 11-én felavatott budapesti Bud Spencer szobrot követően jött az az ötlete, hogy létre kellene hozni egy Bud Spencer és Terence Hill baráti kört Békés Megyében.

Még meg sem tartotta első ülését a baráti kör, a szervezők már a jövőt tervezik. Szándékuk, hogy elhívják egy kötetlen beszélgetésre a budapesti Bud Spencer-szobor készítőjét, Tasnádi Szandrát, valamint egy budapesti- és egy nápolyi kirándulás is.

Az előbbieken kívül még szeretnének elkészíteni néhány olyan ételt, amiket a színészpáros a filmekben eszik. Lesz például hagymásbab és krumplishal, nyáron pedig lesz tutti-frutti, karamell, rumosdió és kávé ízű fagylalt, no meg persze, ha nem fogyott ki, akkor pisztácia is. A baráti kör az első ülését november 26-án 15 órakor tartja Békéscsabán, a Turisztikai Főpályaudvaron. A nosztalgikus utazásra minden korosztályt szeretettel várnak.

GallériaVideó

Új hozzászólás