Karácsonyi angyalok

Az idei Karácsonyra is a rászoruló gyermekeknek gyűjtenek a Bonnyai testvérek „Karácsonyi angyalok” címmel. Az ajándékokkal megtelt cipős dobozokat december 12-ig lehet leadni a város különböző pontjain.

A Bonnyai testvérek három évvel ezelőtt kezdték el a cipős doboz kezdeményezést „Karácsonyi angyalok” címen. Kezdetben csak Békéscsabán gyűjtötték az ajándékokat tartalmazó cipős dobozokat, de az akció mára már országossá nőtte ki magát, idén pedig már harmadik alkalommal rendezik meg.

Ahogy egész évben, így Karácsony közeledtével is a rászoruló gyermekeknek gyűjtenek. A két év alatt eddig összesen 1017 gyerek karácsonyát tették szebbé.

Az ország számos pontján és Békés megyében is több üzlet, óvoda és iskola csatlakozott ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez. Az egyik békéscsabai játékbolt már a kezdetek óta részt vesz az akcióban és támogatja a Bonnyai testvérek munkáját.

Ahogy az előző években, úgy idén is a Karácsonyi angyal"ok” az ajándékdobozokon keresztül, apró, világító gyertyalángként vihetnek fényt a kárpátaljai rászoruló családok, gyermekek és fiatalok életébe. Így aki teheti, kérjük csatlakozzon ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez.

GallériaVideó

Új hozzászólás