Hírek Békés megyéből

Őrizetbe vételek a balesetmentes napon.

Békés megyében 2017. december 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2017. december 5-én őrizetbe vett egy pusztaföldvári férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt folytat eljárást az Orosházi Járásbíróság. A 43 éves férfi ügye bírósági tárgyalásáig marad őrizetben.

Gádorosról, az Esze Tamás utcából 2017. december 5-én előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Gyulai Törvényszék 2019. május 6-áig a járművezetéstől eltiltotta. A férfit az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nagyszénáson, a Táncsics utcában 2017. december 5-én elfogtak a rendőrök egy soproni férfit, aki ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves K. Zoltánt az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Galléria

Új hozzászólás