Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Rendhagyó sportgálát rendeztek Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban

Rendhagyó sportgálát rendeztek Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban. A meghívott vendégek egy ünnepi műsoron vehettek részt a jelen és a múlt legsikeresebb békéscsabai sportolói tiszteletére.

Az ünnepség kezdete előtt megnyitották a Békéscsaba 300 programfolyam első tárlatát - mégpedig Ónodi Henrietta, az 1992-es barcelonai tornász olimpiai bajnok relikviagyűjteményéből.

Ónodi Henrietta díszvendégként érkezett a gálára, ám nem volt egyedül, Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó és Palotai Károly olimpiai bajnok labdarúgó és is jelen volt az eseményen, akik szívesen emlékeztek vissza sikereikre.

A város három élő olimpiai bajnokát beválasztották a Békéscsaba Halhatatlan Sportcsillagai közé és kézlenyomataikat meg is örökítették a jövő számára. 2017-ben rengeteg békéscsabai sikert jegyezhettünk fel. Ónodi Henrietta egyik edzőjének, Unyatyinszki Mihály tornász mesteredzőnek és Kormos Mihálynak, a Békéscsabai Röplabda SE szakmai igazgatójának átadták a Békéscsaba Sportjáért kitüntetéseket.

GallériaVideó

Új hozzászólás