Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Megállapodást kötött Békéscsaba önkormányzata és hat Békéscsabán tevékenykedő civil szervezet

Megállapodást kötött Békéscsaba önkormányzata és hat Békéscsabán tevékenykedő civil szervezet. Az együttműködési szerződést a város részéről Szarvas Péter polgármester írta alá.

A civil szervezetek kiemelt fontossággal bírnak a város életében, hiszen rengeteg embernek nyújtanak önkéntes alapon segítséget. A hat civil szervezet, melyekkel most Békéscsaba három évre szóló együttműködési megállapodást kötött, például autista gyermekeknek, mozgáskorlátozottaknak vagy különböző függőségekkel küzdőknek segít. Szarvas Péter ezért is tartja nagyon fontosnak a jó kapcsolatot a város és a civil szervezetek között.

A civil szervezetek képviselői nagy örömmel fogadták a megállapodást. Közülük a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete a legnagyobb civil szervezet, Békés megye 65 településén kiterjedt szervezettel rendelkezik. Fő tevékenységük az, hogy a mozgáskorlátozottaknak és autista fiataloknak segítséget nyújtsanak.

A Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Szervezete mellett az AUT-Pont Autista Gyermekekért és Fiatalokért szervezettel, a Béthel Alapítvánnyal, az Egyensúly AE egyesülettel és a Mentálhigiénés és a MI-ÉRTÜNK Prevenciós és Segítő Egyesülettel kötött együttműködési megállapodást a város a 2018-tól 2020 végéig szóló időszakra.

GallériaVideó

Új hozzászólás