Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Adományosztás Újkígyóson

Körülbelül 250 újkígyósi hátrányos helyzetben élő roma és magyar családnak osztott szét krumplit, hagymát és meleg ételt a Romano Kraj Jogvédő Egyesület.

A Romano Kraj Jogvédő Egyesület fő célja, hogy megsegítse a hátrányos helyzetben élő családokat. Járják az országot és mindenhol egy kis ételosztással próbálnak könnyebbséget biztosítani az ünnepekre a rászorulóknak. Voltak már például Gyöngyösön, Budapesten és Hódmezővásárhelyen is, az előző ilyen ételosztás pedig Újkígyóson volt.

Az egyesület nem csak a rászoruló családoknak nyújt segítséget. Mindenki kap csomagot, aki csak elmegy ezekre az ételosztásokra, hiszen egy zsák krumplira, vöröshagymára minden háznál szükség van.

Az ételosztás elején egy közös szent misére is sor került Lakatos Sándor lelki pásztor vezetésével.

Az emberek nagy része az egyesület mellett áll és szívesen fogadják ezeket a csomagokat. A szervezőknek pedig az a legfontosabb, hogy örömet okozzanak az embereknek. A következő adományosztás 2018. január elején lesz Mezőkovácsházán.

GallériaVideó

Új hozzászólás