Meseház évértékelő

A Békéscsabai Meseház már közel harminc éve várja a családokat és a gyerekeket kiállításokkal, koncertekkel, táborokkal és különféle remek programokkal. Így az intézmény életében a 2017-es esztendő is remek eredményeket hozott.

Az intézmény minden betervezett programot meg tudott valósítani és mindegyik rendezvénynek nagy sikere volt a látogatók körében. Emellett a Meseház klubjai, szakkörei is sikeres évet zártak, különböző pályázatokon, versenyeken remek eredményeket értek el. A Forgórózsa Kézimunka alkotócsoport például országos pályázatokra adott be sikeres alkotásokat, valamint a Meseházba betérőket számos, különleges programmal is várták.

A 2018-as esztendő meghatározó év lesz a Meseház életében, hiszen pontosan 30 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Békéscsaba lakossága előtt. Ebből az alkalomból egy egész éves programsorozatot szerveznek majd.

Veres Krisztina nagyon hálás azoknak, akik az elmúlt esztendőben sokat tettek a békéscsabai Meseházért. Az intézményvezető köszöni a sok segítséget, odafigyelést és törődést. Bízik benne, hogy a következő év a Meseháznak legalább ennyi sikert tartogat majd.

GallériaVideó

Új hozzászólás