Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Röplabda akadémia létesül Békéscsabán

Európa egyik legnagyobb utánpótlás röplabda-akadémiája létesül Békéscsabán. A tervekben többek között eszközbeszerzés, munkacsarnok építése és kollégiumi szálláshelyek kiépítése is szerepel.

Európai tekintetben is egyedülálló röplabda-akadémia létesül Békéscsabán. A projektről most, közel kétéves előkészítő munka után született érdemi döntés: az akadémia fejlesztésére a magyar kormány 1 milliárd 878 millió forintos támogatást biztosít, mely a Magyar Röplabda Szövetségen keresztül, többéves bontásban érkezik majd a BRSE-hez.

Baran Ádám, a klub elnöke a Csaba Televíziónak elmondta, a támogatás kizárólag sportinfrastruktúra-fejlesztésre és utánpótlás-

neveléssel kapcsolatos kiadásokra használható majd fel és többek között új csarnok, valamint új kollégiumok épülnek majd belőle.

A békéscsabai női röplabda az elmúlt évtizedben könyvelhette el legnagyobb sikereit és láthatólag nagy az esély a sikerszéria folytatására. A jövőben épülő békéscsabai röplabda akadémia minden bizonnyal nagyban segíti majd a kitűzött célok elérését és az utánpótlás által biztosított folyamatos minőségi, nemzetközi szintet.

GallériaVideó

Új hozzászólás