Alapkő letétel Gyulán

Ünnepélyes keretek között rakták le Gyulán a Csemeteház és Tipegő Topogó Bölcsődék elnevezésű projekt alapkövét. Az infrastrukturális fejlesztések 253 millió forintos Európai Uniós támogatásból valósulnak meg.

Magyarországon nagyon komoly fejlesztések folynak az oktatási- és szociális intézmények életében. Ennek a folyamatnak része a gyulai óvodahálózat teljes felújítása, mely a közeljövőben rövid idő alatt megvalósul majd. Az új családjogi törvény 1 évvel ezelőtt lépett életbe, így a 2018-as év a családok éve.

Gyula Város Önkormányzata 253 millió forintos Európai Uniós támogatásban részesült, melyből a gyulai Csemeteház Bölcsőde és a Tipegő Topogók Bölcsőde infrastrukturális fejlesztése is megvalósul majd.

A fejlesztéseknek köszönhetően több férőhely lesz, valamint a dolgozók modern, XXI. századi körülmények között biztosíthatják a gyermekek ellátását. A korszerűsítésre 6 millió forint önerőt kell biztosítania Gyula Város Önkormányzatának.

A munkálatok várhatóan november 30-ig fejeződnek be, így decembertől lehet majd igénybe venni a modernizált épületet, valamint az új, megszépült és felújított udvart, ahol a gyermekek önfeledten és balesetmentesen játszhatnak.

GallériaVideó

Új hozzászólás