FIDESZ: Megvan az 1-es választókerület jelöltje

A Békéscsabát érintő választókerületben korábban már bejelentette, hogy kit indít a Jobbik és a Demokratikus Koalíció is. Ezt most megtette a nagyobbik kormánypárt helyi szervezete is.

Sokáig nem volt biztos, hogy kit indít a FIDESZ a Békés Megyei 1-es választókerületben.  ugyanis 5 lehetséges jelölt, Hanó Miklós, Herczeg Tamás, Erdős Norbert Szarvas Péter és Vantara Gyula között választhatott a párt vezetése. Végül a döntés Herczeg Tamásra esett, aki jelenleg Békéscsaba önkormányzati képviselője és szociális tanácsnoka.

Herczeg Tamás 1990-ben lett először önkormányzati képviselő az MDF tagjaként. Jelenleg politikai pályája mellett a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese is. Mint azt a jelölt elmondta, kampányában a cél a pozitív üzenetek és a meglévő problémákra való lehetséges megoldások eljuttatása szerepel.

A Békés megyei 1-es választókerületben Békéscsabán kívül még 9 kisebb teleülés van. A választás szempontjából nagyon fontos lesz az, hogy a jelöltek a megyeszékhelyen hogyan teljesítenek, hiszen a körzetben élő választópolgárok közel kétharmada itt él.

GallériaVideó

Új hozzászólás