Ismét adományoztak a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak

Egy fővárosi székhelyű, Békés megyei telephellyel rendelkező mérnökiroda 250 ezer forinttal segíti a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját. Az eddigi adományoknak köszönhetően már idén működésbe állhat az új koraszülött mentőautó.

A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak - az eddig befolyt támogatásokból - az összes mentőautóba szükséges nagy értékű műszert már sikerült beszereznie, mint például a lélegeztető gépet, az inkubátort, az infúziós pumpákat és a betegmegőrző monitorokat, melyek beszerelése már el is kezdődött.

A mérnökirodának az alapítvány támogatása az első ilyen karitatív tevékenysége. Csipai Zoltán, a cég ügyvezetője gyulai barátaitól hallott erről a nemes ügyről. Úgy döntött, hogy 250 ezer forinttal támogatja a Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját.

Az alapítvány tagjai nagyon hálásak az eddigi segítségért és támogatásért. Bíznak benne, hogy idén is lesznek olyanok, akik támogatni fogják őket, hiszen a mentőautó folyamatos üzemeltetésére további adományra lenne szükségük.

Kónya Tamás, webfejlesztő vállalkozó az alapítvány indulása után néhány hónnappal hallott erről a nemes ügyről. Elkezdett utánanézni az erről szóló cikkeknek, de nem talált olyan portált, ahol ezek a hírek mind össze lennének gyűjtve. Ezért - szakmájából adódóan - úgy döntött, hogy létrehoz egy honlapot, melyen folyamatosan nyomon lehet követni az eseményeket.

Az eddigi támogatásoknak köszönhetően az új koraszülött mentőautó már ebben az évben üzembe állhat.

GallériaVideó

Új hozzászólás