Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

ponthatár

Tegnap este pontban 8 órakor nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokat. A fiatalok jövőjét meghatározó számok miatt megyénkben is sokan izgultak.

Csütörtökön az esti órákban Békéscsaba belvárosában egy helyi hírportál előtt nagy volt a nyüzsgés. A fiatalok azért gyűltek össze, hogy együtt várják meg a felvételi ponthatárok nyilvánosságra tételét. A szervezők különböző feszültségoldó programokkal igyekeztek könnyebbé tenni a várakozás óráit. 

Durkó Zsolt főszervező elmondta, mivel ők fiatalokkal foglalkoznak, ezért evidensnek tartották, hogy az új helyükön várják a felvételizőket. Mind a két esetre volt alternatívájuk, ha sikerül valakinek a felvétel, ha nem. Készültek különböző játékokkal és akár dárcozni is lehetett. Aki le akarta vezetni egy kicsit a feszültséget, logikai játékokkal is elterelhette figyelmét.

A rögtönzött közvélemény kutatásunk alapján a fiatalok a legkülönfélébb szakokra jelentkeztek és a többség nem izgult, mivel a tavalyi eredmények szerint közel jártak a ponthatárhoz.

Címkék: