Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

képviselőjelölt

Pénteken mutatta be a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeit. Az előző ciklushoz képest egy személyi változás történt.

Idén október 12-én tartják az önkormányzati választásokat.  Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót a békéscsabai Fidesz-KDNP frakció, melyet Hanó Miklós polgármesterjelöltje nyitott meg. Beszédében kiemelte, hogy mindössze egy személyi csere történt a jelöltek között, ezért egy összeszokott csapatra szavazhatnak a választópolgárok. Elmondta, hogy látványos a város fejlődése az elmúlt években, ami azt jelenti, hogy az eddigi képviselők jól végezték munkájukat. 

- Eddig is a város fejlődésért, előremozdulásáért próbáltunk tenni és a mostani jelöltek már több cikluson keresztül végezték a munkát, ami garancia arra, hogy ez tovább folytatódjon és mi egy csapatban szeretnénk gondolkodni – hangsúlyozta Hanó Miklós.