Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

jelöltek

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Békéscsabai Alapszervezete sajtótájékoztatón mutatta önkormányzati képviselőjelöltjeit, és ezen az eseményen jelentette be a párt, hogy melyik polgármester jelöltet kívánja támogatni.

A Jobbik tagjai választásokhoz nagyon pozitívan állnak, hiszen elmondásuk szerint nagyon sokat dolgoztak a képviselőjelöltjeik kiválasztásával. A programjuknak egy három jelszavas címet adtak, ami a Rend, a Jólét és a Biztonság. A három gondolat köré csoportosítják céljaikat. A programismertetés után bejelentették, hogy Szarvas Péter független polgármester jelöltet szeretnék támogatni a 2014. évi választásokon, mert véleményük szerint jelen pillanatban ő lenne a legmegfelelőbb személy a város vezetésére. Szerintük nagy esélye van a győzelemre, de hangsúlyozták, hogy Szarvas Péter nem a Jobbik jelöltje és nem tagja a pártjuknak. A sajtótájékoztatóról bővebben holnapi híradónkban számolunk be.

Szerkesztő: Kasuba Ivett