Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Bayer Zsolt

A Békés Megyei Polgári Nyugdíjasok Civil Egyesületének meghívására Békéscsabára látogatott tegnap Bayer Zsolt publicista. A nyíltan jobboldali nézeteket valló újságíró egy fórumon vett részt, ahol Hanó Miklós polgármester-jelölt mellett kampányolt.
A Csabagyöngye Kulturális Központ egyik különtermében egy sajtótájékoztatóval indult a Békés Megyei Polgári Nyugdíjasok Civil Egyesületének programja. Ezen részt vett Hanó Miklós a Fidesz polgármester jelöltje, valamint Dr. Ferenczi Attila és Herczeg Tamás tanácsnokok , önkormányzati képviselő-jelöltek. Az egyesület elnöke Bíró János, aki maga is megméretteti magát októberben a Fidesz színeiben, bevezetőjében elmondta, aztért hívták meg Bayer Zsoltot, hogy elmondja véleményét a kampánnyal kapcsolatban. Hozzátette, az egyesület sohasem tagadta jobboldali beállítottságát és a publicista is már többször vendégeskedett náluk.