Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

logisztikai központ

Ünnepélyesen átadták a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft, új logisztikai központját. A közel 600 millió forintos beruházásra a cég 250 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást kapott. A fél év alatt elkészült fejlesztésnek köszönhetően, olyan, új rendszerben tud dolgozni a kft, amely minden tekintetben megfelel a 21. századi követelményeknek, raktározás és szállítás szempontjából egyaránt.

A vállalkozás életében történelmi pillantnak nevezte a csütörtöki napot Bora Imre tulajdonos, hiszen 25 éve egy kis kocsma megnyitásával lépett a kereskedelmi pályára, mára pedig a kft, az ország egyik vezető nagykereskedésévé vált.

Csütörtökön délután ünnepélyesen átadták a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. új logisztikai központját. A közel 600 millió forintos beruházásra a cég 250 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást kapott. Az 5000 négyzetméteren elterülő csarnokban egy olyan új rendszerben tud dolgozni a kft, amely minden tekintetben megfelel a 21. századi követelményeknek, raktározás és szállítás szempontjából egyaránt. Az új létesítmény átadásánál jelen volt dr. Seszták Miklós Nemzeti fejlesztési miniszter, aki szerint a békés megyei kft. a legjobb példa arra, hogy egy magyar vállalkozás is versenyképes lehet, amely a kormány 2010-ben elkezdett gazdasági élénkítés programját visszaigazolja. A Nemzeti Fejlesztési Miniszter emellett megerősítette, hogy a kormány a jelenlegi szeszesital rendszerben nem tervez változtatásokat, azaz a híresztelésekkel ellentétben Magyarországon nem lesznek nemzeti italboltok.

 

Szerkesztő: Balázs Anett
Operatőr:  Fazekas Róbert