Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

megyei lista

14 fős megyei listát állított a Jobbik - jelentette be Samu Tamás Gergő megyei elnök. A politikus kiemelte, ötnél is több befutót vár az október 12-i önkormányzati választásokon.

Családias környezetben fogadta Samu Tamás Gergő a sajtó képviselőit a Jobbik békéscsabai székházában. A párt listavezetője hangsúlyozta az a céljuk, hogy a Jobbik megkerülhetetlen erőt képviseljen a megyei közgyűlésben, így ennek megfelelően állították össze az indulók névsorát.

- A második helyen Gajdos Attila agrármérnök szerepel, harmadik helyen Sinka Imre történelem-etika szakos tanár, negyedik helyen Csüllög László vállalkozó, ötödik helyen pedig Németh Norbert, aki szintén vállalkozóként dolgozik. Úgy próbáltuk összeállítani a listát, hogy egyrészt a szakmai, a politikai felkészültség meglegyen minden jelöltnél, másrészt pedig a megye minden régióját képviseljék a lista szereplői, hogy a közgyűlésben is biztos ott tudjanak lenni ezek a jelöltek és a saját környezetüket képviselhessék majd – fogalmazott Samu Tamás Gergő.