Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

szabályok

A vízi balesetek elkerülése érdekében szabályokat tartalmazó információs táblákat helyeznek ki a megyében. Így hívja fel a figyelmet a vízi közlekedésre és a fürdőzésre vonatkozó előírásokra a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.

Az iskolaszünet kezdetével több tízezer gyermek kezdi meg a nyári vakációt. Ilyenkor sok család a szabadstrandokon piheni ki a fáradalmakat. Az ilyen fürdőhelyeken több veszély is leselkedik az fürdőzőkre, így nem véletlen, hogy a vízi tragédiák évről-évre megismétlődnek az ilyen helyeken.

A balesetek elkerülése érdekében a Békés Megyei Baleset- megelőzési Bizottság egy, a vízi közlekedés szabályait és a fürdőzésre vonatkozó előírásokat tartalmazó információs táblát helyezett ki a Doboz-Szanazug Szabadstrand területén.

Szarvas Péter független polgármesterjelölt szűk két héttel a választás előtt sajtótájékoztatón értékelte a kampány eddigi történéseit. Emellett a szavazáshoz kapcsolódó változásokról és szabályokról tartott összefoglalót.

Családias környezetben köszöntötte a független polgármesterjelölt a helyi médiumok képviselőit a tegnapi sajtótájékoztatón. Szarvas Péter pozitívan fogadta a kampány eddigi történéseit és bízik abban, hogy ez a folytatásban sem lesz másképp.

- Örömömre szolgált, hogy a polgármesterjelöltek eddig saját programjukkal, saját üzenetükkel, saját programjukkal, saját mondanivalójukkal foglalkoztak a kampány során és nem került sor egymás lejáratására, befeketítésére, negatív kampány lefolytatására – fogalmazott a polgármesterjelölt.

Szarvas Péter független polgármesterjelölt szűk két héttel a választás előtt  sajtótájékoztatón értékelte a kampány eddigi történéseit, valamint a választáshoz kapcsolódó változásokról és szabályokról tartott összefoglalót.

Szarvas Péter hangsúlyozta nagy örömére szolgál, hogy a békéscsabai jelöltek inkább saját elképeléseiket, programjaikat mutatták be az elmúlt időszakban, és nem egymás lejáratására törekedtek. A független polgármesterjelölt emellett beszélt azokról a szabályokról, amelyeket mindenképp be kell tartani a választás napján, többek között kiemelte, hogy az ívet mindenképpen a szavazó fülkében kell kitölteni. Arra hívta fel a választópolgárok figyelmét, hogy ha bármilyen törvénybeütköző történéssel találkoznak, akkor azt jelezzék a helyi választási bizottságnak.

Szarvas Péter zárásképp arra kérte a választásra jogosultakat, hogy minél többen nyilvánítsák ki véleményüket az október 12-i szavazáson.