Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

megbízó levél

Az országgyűlési képviselők 2014. április 6-án megtartott választásán Békés megye 1. számú országgyűlési egyéni választókerületében Vantara Gyula, a Fidesz-KDNP közös jelöltje szerzett képviselői mandátumot. A képviselői megbízólevél ünnepélyes átadására a Városháza dísztermében került sor.

Az ünnepi esemény kezdetén a városvezetők, a képviselők, és a meghívott vendégek közösen énekelték el a Himnuszt, majd Kovács Edit színművész Kölcsey Ferenc Parainesis Kölcsey Kálmánhoz című prózájából adott elő egy részletet.

Ezt követően Tálas Csaba a Békés megye 1. számú országgyűlési választókerületi választási bizottságának elnökhelyettese köszöntötte az újból megválasztott képviselőt. Elmondta, hogy a 73 915 névjegyzékbe vett főből, 45 177-en keresték fel a szavazókört az adott választókerületben. Beszédében külön megköszönte a szavazás lebonyolításában résztvevők munkáját.