Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

ballagás

Országszerte elballagtak a diákok a középiskolákban. A Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumának tanulói is végső búcsút vettek iskolájuktól.

Békéscsabán is elballagtak a középiskolás tanulók. A Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumában már hosszú évek óta három ballagó osztályból tevődnek össze a végzős diákok.

Az ünnepélyes ballagásnak rendszerint az iskola sportpályája szolgál helyszínül, ahol idén is különböző kategóriákban nyújtottak át elismeréseket és könyvjutalmakat a legeredményesebb tanulók részére. Ezt követték a búcsúbeszédek, melyben a végzős diákok köszönetet mondtak tanáraiknak, szüleiknek és búcsút vettek alsóbb

évfolyamos diáktársaiktól. Elmondták, hogy mit is jelentett számukra ez a néhány év.

A ballagással egy fontos korszak lezárult a diákok életében, az utolsó nagy próbatétel az érettségi, azonban még hátra van.

Városszerte megkezdődtek az általános iskolai ballagások. A Békéscsabai Szent László Utcai Általános Iskolában is hagyományos ballagási ünnepségen köszöntek el a végzős diákok tanáraiktól és diáktársaiktól. 

Középiskolai ballagásokat tartanak ezekben a napokban szerte a városban. A gimnáziumok, szak- és szakközépiskolák végzősei búcsút vesznek iskolájuktól, tanáraiktól és diáktársaiktól, hogy a sikeres záróvizsga után újabb intézményben folytassák tanulmányaikat vagy a munka világába elhelyezkedve megkezdjék önálló életüket.

Még egy utolsó osztálykép, néhány bíztató szó, szülői ölelés és baráti kézfogás. Majd eljött az utolsó osztályfőnöki óra, amely egy meghatározó időszak egyik utolsó állomása volt. Ezt követően elindultak a Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium végzősei, hogy végigjárják azt az intézményt, ahol az elmúlt éveket töltötték.

A diákok, miután elbúcsúztak az intézmény falaitól, a Kórház utcai sportpálya felé vették az irányt, hiszen itt tartották a ballagási ünnepséget, amelyre ebben az évben 305 végzős diák volt hivatalos. Itt Ákos Ilyenek voltunk című dala fogadta őket, amely méltó volt ehhez az alkalomhoz

Címkék: