asztaliteniszező

A Hiszek Benned Sport Program második elemeként a 70-es és 80-as évek világhírű asztaliteniszezője, Jónyer István látogatott el a Gerlai Általános Iskolába. A négyszeres Világ- és Európa-bajnok klasszis arra is vállalkozott, hogy ütőt fogjon és a gyerekekkel játsszon.

Az intézmény az iskolában működő sportcsoportok alapján választotta ki azokat a neves sportolókat, akik ellátogatnak hozzájuk például a labdarúgás, az atlétika és az asztalitenisz képviseletében. A program keretében a tavalyi évben Növényi Norbert tette tiszteletét az iskolában, a program idei évi második elemeként pedig Jónyer István négyszeres Világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező látogatott el a Gerlai Általános Iskolába.

A 70-es és 80-as évek világhírű asztaliteniszezője arra is vállalkozott, hogy ütőt fogjon és a gyerekekkel is játsszon. A közös játék közben egy-egy tehetségre is felfigyelt a neves sportoló.

A gyerekek nagyon élvezték a közös játékot a világklasszis sportolóval, aki közben néhány tanáccsal is ellátta őket a diákok a nagy örömére.

A héten érkezett haza Vizsnyai Dávid és Gulykás János Los Angeles-ből, a fantasztikus sikereiknek színhelyéről. Békéscsabán hatalmas tömeg fogadta a Speciális olimpikonjainkat.

A csabai hősök, Vizsnyai Dávid és Gulykás János Los Angeles-ből érkezett haza, ahol asztaliteniszezőink egy egyéni és páros első helyet, és egyesített párosban egy harmadik helyet vívtak ki hazájuknak. Ennek örömére díszes fogadtatást szerveztek meg a büszke hozzátartozók, ismerősök.

- 8 főnek hirdettük  meg, aztán egyre többen lett ez a kis család, ahol a G.J is és a V.D is dolgozik. Az az óvoda is készülődik, kint lesznek állítólag. Egy 100 emberre számítunk, lesznek transzparensek, molinók. Igazából azt szeretnénk, hogy üdvözöljük őket, és nagy szeretettben gratuláljunk nekik – mondta el Szűcs Attila, szervező

Dávid és János a Speciális Olimpiai Nyári Világjátékokon, Los Angelesben értek el világra szóló sikert. Ennek örömére egy amerikai luxusautó is érkezett, mely gépjárművet Berta János szállította.