Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Együtt-PM

Kenyértörés a megyei közgyűlés elnöke és harminc polgármester között – ezzel a címmel tartott csütörtökön sajtótájékoztatót a megyeháza előtt Bod Tamás.

Az Együtt gyulai választókerületi elnöke egy olyan levél tartalmát ismertette, melyet, mint mondta, 28 Békés megyei – többségében fideszes vagy Fidesz-közeli – településvezető fogalmazott meg, írt alá.

– Csalódva tapasztaltuk, hogy a megjelent pályázati felhívások Békés megyei területspecifikus mellékletei olyan szabályzókat és értékelési szempontrendszereket tartalmaznak, melyek rendkívül diszkriminatívak és gyakorlatilag két járásra korlátozhatják a nyertes pályázók listáját: a mezőkovácsházira és a sarkadira – olvasta fel a polgármesterek levelét Bod Tamás.

 

Szigetvári Viktor az Együtt–PM társelnöke és Benedek Márton képviselő-jelölt Békéscsabán járt.

A közelgő Európai Parlamenti Választás kapcsán megtartott sajtótájékoztatót tartott Békéscsabán a politikusok elmondták ez a választás egy új korszak első erőpróbája lesz, amikor is először mérettetik meg magukat önállóan. Ahogy fogalmaztak, ők az európaiságot képviselik a magyar politikában és Magyarországot képviselik Európában. Legnagyobb ellenfelüknek a Fideszt tartják, de bíznak benne, hogy a választók jóvoltából legalább két képviselőjük ott lesz az Európai Parlamentben.

Szerkesztő: Gy. Tűri Zsanett

Operatőr: Bágy György