Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

végrahajtás

Nem ért egyet az LMP a kormány jelenlegi földpolitikájával. Úgy gondolják, hogy meg kell erősíteni a kis és közepes birtokokat, azonban szerintük ennek végrehajtását nagyon elhibázza a FIDESZ-KDNP.

A Lehet Más a Politika elkötelezett híve annak a kormányzati iránynak, amit a FIDESZ kormányzat 2010 és 2012 között képviselt: hogy meg kell erősíteni Magyarországon a kis és közepes birtokokat - mondta Sallai Róbert Benedek LMP-s országgyűlési képviselő. Azonban szerintük a mostani földművelésügyi minisztérium rosszul végzi a dolgát.

- Azért jöttem Békés megyébe, mert Békés megye az egyik iskolapéldája annak, hogy miért rossz a birtokpolitikája a kormányzatnak. Arról van szó, hogy a kis és közepes birtokoknak azért van értelme a magyar vidéken, mert ezeknek a foglalkoztató potenciálja magasabb jobban hozzá tud járulni ahhoz, hogy helyben maradjanak fiatalok és helyi munkahelyek jöjjenek létre. - mondta el Sallai Róbert Benedek, országgyűlési képviselő (LMP)