Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

országgyűlési képviselő

„Az illegális bevándorlás hullámai egész Európát robbanással fenyegetik. 2015. október elejéig a Magyarország határait illegálisan átlépők száma meghaladta a 312 ezer főt. Európa és Magyarország példátlan nagyságú, tömeges népvándorlással áll szemben.” Fogalmazott Dankó Béla országgyűlési képviselő a magyarországi menekülthelyzetről szóló sajtótájékoztatóján.

Dankó Béla sajtótájékoztatóján elmondta: A magyar emberek nemzeti konzultáció keretein belül döntöttek: az országot meg kell védeni. Magyarországnak a schengeni egyezményben is rögzített kötelezettsége az ország és az Európai Unió külső határainak védelme. Magyarország minden lépése, ebből a parancsoló kötelességből vezethető le.

Címkék:

Befejeződött Békéscsaba rehabilitációjának második üteme. Szarvas Péter Békéscsaba polgármestere és Vantara Gyula országgyűlési képviselő a projektzáró rendezvényén értékelték a beruházást.

A tervezett több elemből álló fejlesztés célja az volt, hogy Békéscsaba központja egy megyeszékhelyhez méltó, kellemes, közösségi funkciót ellátó övezetté váljon.

- Szeretett városunk tovább bővült tovább szépült a projekt kapcsán ugye a tavaly nyáron elkezdődött építkezések az idén befejeződtek némi ki utómunkálatok zajlanak még a korzó térnél az Andrássy úton de rövidesen minden munkálat befejezésre kerül. - mondta el Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere