Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Dr. Varga-Damm Andrea

„Ne fogj kezet a bankokkal” címmel indított útjára egy előadássorozatot a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Nemzeti Egység Egyesület.

A szervezetek úgy gondolják, hogy az elszámolási és forintosítási törvények következtében a legtöbb hitellel bíró lakos rosszabb helyzetbe került, mint korábban, ezért érezték szükségesnek, hogy létrehozzanak egy fórumot, ahol a károsultak választ kaphatnak a kérdéseikre. Az előadássorozat első vendége Dr. Varga-Damm Andrea, ügyvéd és bankjogász volt.

- Sajnos a propaganda és a cél nem az volt, ami végül bekövetkezett és az emberek nagy része igen csak elvesztette a reményt abban, hogy kilábal ebből a problémából. Hangsúlyozni kell, hogy nem arról van szó, hogy a kölcsönt ne kellene visszafizetni. Itt arról van szó, hogy a kölcsönnek olyan árát kelljen visszafizetni, amit valóban vállaltak a polgárok, és amelyek a szerződések gazdasági egyensúlyát megtartják. – mondta el Dr. Varga-Damm Andrea ügyvéd és bankjogász