Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabai Darts Sportegyesület

Egyre-másra halmozza sikereit a Békéscsabai Darts Sportegyesület. A közelmúltban számos hazai- és nemzetközi versenyről arany-, ezüst- és bronzérmekkel térhettek haza.

Békéscsabán az elmúlt években egyre több sportágban mutatták be tehetségüket a megyeszékhely szülöttei. A Békéscsabai Darts Sportegyesület versenyzői évről évre egyre sikeresebbek, mind a hazai-, mind pedig a nemzetközi versenyeken.

A csabai darts mellett, az egyesület elnöke társszervezőként útjára indított egy fiataloknak szóló nemzetközi kupát.

A Békéscsabai Darts Sportegyesület lehetőséget szeretne kínálni a Békéscsaba és környékén élő amatőr dartsosok számára, hogy kipróbálják magukat a táblák előtt. Erre augusztus 11-én lesz lehetőség a Rendezvénypajtában, de a sport iránt érdeklődők találkozhatnak az egyesülettel a sporthétfőkön is Békéscsaba főterén.

Ismét nagy sikereket érhet el a Békéscsabai Darts Sportegyesület, ugyanis a szeptember 25-én induló Európa bajnokságon Ölei Annamária képviseli majd a csabai dartsosokat.

Az elmúlt években a Békéscsabai Darts Sport Egyesület több országos dobogós helyezést is szerezett, csapat- és utánpótlás fronton egyaránt. Ebben az évben azonban feljebb léphet a klub, ugyanis szeptember 25-e és 29-e között a klub legjobb női versenyzője, Ölei Annamária részt vesz a magyar rendezésű Európa Bajnokságon.

A fiatal dartsos már komoly sikereket ért el ebben az évben, ugyanis párosban országos bajnok lett, az egyéni nemzeti bajnokságban, pedig a ranglista második helyén áll, két első, két harmadik és két ötödik helyezéssel. Az Európa Bajnokságon egyéniben, párosban és csapat versenyszámban is a dobóvonalak mögé áll.

Kétévente rendezi meg az Európa Bajnokságot az Európai Darts Szövetség, melyen eddig békéscsabai versenyző még nem indult.

A Békéscsabai Darts Sportegyesület is belevágott a 2016-os versenyszezonba. A Délkelet-magyarországi régióban immáron a 3. Magyar Darts Liga forduló következett, melyet Békéscsabán rendeztek.

Délkelet-magyarországi régió, 3 darts egyesület, számos jó kezű versenyző. Mindez egyenlő egy izgalmas Magyar Darts Liga fordulóval. Többek között érkeztek játékosok Kecskemétről, Szegedről, Tótkomlósról valamint Szarvasról is. A verseny a már jól bevált mobilállványok előtt, 33 játékos jelenlétében rajtolt el, amire többen dobogós reményekkel érkeztek.

- 9-en érkeztünk, köztük igazolt versenyzők Szegedről, és akik szabadidős versenyengedéllyel rendelkeznek, ők hárman vannak. Mindenképpen dobogós reményekkel érkeztünk, mert elég sok jó igazolt versenyző van, aki ezt képes elérni. Én is remélem, hogy valami hasonlót tudok itt teljesíteni. – mondta el  Pásztor István, a Szegedi BSE versenyzője