Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola

Múlt csütörtökön rendezték meg a Mesélő vizek című fotópályázat eredményhirdetését a Munkácsy Mihály Múzeumban. Az díjak átadása előtt Ando György, a múzeum igazgatója köszöntötte az igen szép számban megjelent közönséget, majd Boldog Gusztáv nyitotta meg a kiállítást. 

November 27-én egy igen népszerű kiállítást nyitottak meg a Munkácsy Mihály téglatermében, melyhez kapcsolódóan hirdettek meg egy fotópályázatot, melynek az eredményhirdetése múlt héten zajlott. A fotópályázatra három kategóriában lehetett nevezni: növény, állat, táj.A díjátadó után a három kategória első helyezettjei mondtak pár szót a képeikről.

- Úgy voltam vele, mindig azzal a logikával indulunk el fotózni, hogy ha megyünk, hogy amerre az út visz, és amit meglátunk, azt lefotózzuk, amit jónak gondolunk, hogy a véletlen műve legyen az egész. Semmire nem készülünk, viszünk magunkkal mindent, aztán ami jön. Így készült ez a kép. – mondta el Mészár Erik, a Békéscsabai Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskola tanulója, aki első helyezést ért el „Növény” kategóriában