Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

EB

Hírt kaptunk az Egyesült Államokban tanuló, válogatott magyar bajnok versenyzőnktől, Novák Natáliától, aki kemény munkával készül a nyári utánpótlás Európa bajnokságra.

„Ma volt az Egyetemi Bajnokság, ahol 1500-öt futottam. Az időeredményem 4:35.95 lett, ami a legjobb időm eddig, mióta kint vagyok”- adott hírt atlétánk.

1500 m-en 4:35.95 idővel nyerte Nati a versenyt. Ez ebben az időszakban viszonylag kiváló időeredmény- értékelte versenyzőjét edzője, Tóth Sándor.

Makra Noémi a nyolcadik helyen végzett az ugrás szerenkénti döntőben a tornászok szófiai Európa-bajnokságán.Ugrásban a svájci Giulia Steingruber megvédte kontinensbajnoki címét, felemás korláton a brit Rebecca Downie győzött.

A gerendán Világkupa-győztes Makra az első ugrását szépen végrehajtotta, 13.958 pontot kapott a gyakorlatra. A másodikat azonban nem sikerült az eredeti tervek szerint bemutatnia, és be kellett érnie 12.766 ponttal. Ez végül a 8. helyre volt elég.

„Makra Noémit vélhetően a dobogó zavarta meg, így a lendülete nem volt megfelelő, és egy kisebb értékű ugrást hajtott végre második ugrásként. Ez is mutatja, hogy több tapasztalatra és több versenyrutinra van szüksége. Szerettük volna, hogy több szeren is döntős legyen Noémi, végül a legkevésbé várt, az ugrásfinálé jött össze” – értékelt Draskóczy Imre, a női csapat szövetségi kapitánya.

 

Címkék: