Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Mesterházy Attila

Az MSZP elnöke ismertette a párt programjának főbb elemeit Békés megyei körútján. Mesterházy Attila alacsony hőfokon izzó kampánynak értékelte a mostani eseményeket, elmondta, hogy éppen ezért elsősorban a saját aktivistáikra koncentrálnak, mint inkább az újabb szavazók megnyerésére.

A politikus az MSZP irodájában a mai napon megtartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy véleménye szerint a jobboldali megszorító politikával ellentétben a párt legfőképp a munkahelyteremtés és a felsőoktatás problémájára összpontosít. 

Az európai szocialisták által összeállított programok közt szerepel az európai minimálbér bevezetése, illetve a hazai nyugdíjak európai szintjére emelése is. Emellett fontosnak tartják a 25 év alatti fiatalok teljes foglalkoztatottságát, amelyre egy, az európai unió tagállamai számára már elérhető program lehetőséget is biztosítana.