Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

magyar úszás napja

A Magyar Úszó Szövetség felhívására Békéscsaba Városa ötödik alkalommal csatlakozott a Magyar Úszás Napja nevű programhoz. Ezen a napon a délelőtti órákban ingyen lehetett a fürdőt használni, és a gyerekeknek vízi vetélkedőket rendeztek.

A Magyar Úszás Napja alkalmából ingyen látogathatták az érdeklődők a Békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdőt a délelőtti órákban. A szervezők különböző programokkal is várták az úszni vágyókat.

A gyerekek számára nagy élményt nyújtott a vízi vetélkedő, amely alkalmával ötfős csapatok versenyeztek egymással különböző úszást igénylő feladatokban. Utánajártunk, hogy hogyan ismerkedtek meg az úszással a kicsik, és milyen feladatokat kellett végrehajtaniuk.

Természetesen a verseny után a gyerekek kipróbálhatták az örvényt és csúszdázhattak is.

A békéscsabai vízilabdások is részt vettek az eseményen, mint segítők. A közös úszás során két hosszt kellett leúszni a nagy medencében.

Az elmúlt hétvégén A Magyar Úszás Napja alkalmából a Békéscsabai önkormányzat kezdeményezése nyomán, ingyenes volt a belépő a békéscsabai Árpád fürdőben ahol sok érdekes programmal várták a látogatókat.

A múlt hét végén, szombaton reggel 6 órától díjmentesen lehetett ellátogatni a békéscsabai Árpád fürdőbe.

A gyerekeknek és a rajongóknak lehetőségük volt együtt úszni,  beszélgetni  és aláírást kérni a londoni olimpia résztvevőjétől, Bohus Richárdtól, aki jelenleg a riói olimpiára készül.

Most jövőhéten megyünk Rómába, egy nemzetközi versenyre a ami az egyik legnagyobb, nemzetközi verseny európában. Szóval nagyon izgatott vagyok és ott szeretnék még egy kvótát szerezni a 100 m-t háton egy ált. szintet aztán utána még megyek magaslati edzőtáborra 3 hétre sierra nevadába, spanyol országba utána még 2 hét Debrecen aztán már repülünk Rióba - mondta el Bohus Richárd úszó Békéscsabai Előre Úszó Klub

A magyar úszás napja alkalmából a békéscsabai Árpád fürdő és a Békéscsabai önkormányzat kezdeményezéséből ingyenesen igénybe vehették az érdeklődők a helyi strand szolgáltatásait, június 18-án 6:00 és 11:00 óra között. A vendégeknek lehetőségük volt együtt úszni a londoni olimpia résztvevőjével, Bohus Richárddal, aki jelenleg a riói olimpiára készül. Mint a példa is mutatja, nagyon fontos városunknak az úszósport és a hozzá tartozó infrastruktúra fejlesztése.