Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Árpád fürdőben

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte a Békéscsabai Előre Úszóklub egy születésnapi ünnepség keretében az Árpád Fürdőben. Sportos programokkal, visszaemlékezéssel, olimpiai élménybeszámolóval és étellel-itallal várták az érdeklődőket.

Már délután 3 órától várták az érdeklődőket sportos programokkal. A fiatalok többek között búvárkodhattak, megküzdhettek egymás ellen szumósnak és gladiátornak beöltözve, az ugróvár árnyékában pedig több bográcsban főtt az ünnepség vacsorája. A mobilszínpadon elkezdődött a 25 éves visszatekintés. Ha már visszatekintés, akkor Szarvas Jánost edzővel pillantottunk picit vissza a múltba, hogyan és mikor kezdte el edzői-, sportoktatói munkáját az úszásban.

Az elmúlt hétvégén A Magyar Úszás Napja alkalmából a Békéscsabai önkormányzat kezdeményezése nyomán, ingyenes volt a belépő a békéscsabai Árpád fürdőben ahol sok érdekes programmal várták a látogatókat.

A múlt hét végén, szombaton reggel 6 órától díjmentesen lehetett ellátogatni a békéscsabai Árpád fürdőbe.

A gyerekeknek és a rajongóknak lehetőségük volt együtt úszni,  beszélgetni  és aláírást kérni a londoni olimpia résztvevőjétől, Bohus Richárdtól, aki jelenleg a riói olimpiára készül.

Most jövőhéten megyünk Rómába, egy nemzetközi versenyre a ami az egyik legnagyobb, nemzetközi verseny európában. Szóval nagyon izgatott vagyok és ott szeretnék még egy kvótát szerezni a 100 m-t háton egy ált. szintet aztán utána még megyek magaslati edzőtáborra 3 hétre sierra nevadába, spanyol országba utána még 2 hét Debrecen aztán már repülünk Rióba - mondta el Bohus Richárd úszó Békéscsabai Előre Úszó Klub