Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Andragógusok Nyári Akadémiája

Idén is megrendezte a már hagyománynak számító Andragógusok Nyári Akadémiáját a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kara és a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság Békés Megyei Tudományos Testülete.

Negyedik alkalommal szervezi meg a Magyar Tudományos Akadémia Békés Megyei Tudományos Testülete, az Andragógusok Nyári Akadémiája elnevezésű, kétnapos rendezvényét.

Az idei találkozóra Békéscsabán, a Szt. István Egyetemen kerül sor. A téma: a női szerepek. A rendezvény célja, hogy a felnőttképzésben elért eredményeket bemutassák a hallgatóságnak is.

Az andragógusok nyári akadémiáját már több éve szervezzük meg. A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságán belül van egy békéscsabai rész, a Békés Megyei Tudományos Testület és ezen belül különböző területek vannak. Az andragógus munkacsoport azt fogalmazta meg, hogy bemutassuk a felnőttképzési szakemberek munkáját és bemutassuk azokat az eredményeket, felnőtteknek közérthető módon - tehát bárkit szívesen látunk - amelyek az elmúlt évben megjelentek, és megvalósultak. - mondta el Dr. Malatyinszki Szilárd titkár MTA SZAB Békés Megyei Tudományos Testülete