Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Tegnap után

Fotókiállítás nyílt Békéscsabán a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumban, Tegnap Után címmel. A kiállítás képein a jelen és a múlt Békéscsabája találkozik.

A kiállított képek montázs technikával készültek úgy, hogy a régi képek kiegészítik a jelenlegi Békéscsabáról készült fotókat. Az archív fotók Tuska János József gyűjteményéből valók.

Az ’50-es, 60’-as, és ’70-es évek Békéscsabája és a jelen találkozását mutatja be az a kiállítás, amely - többek között - a Csabagyöngye Kulturális Központ és a Szent István Egyetem után ez alkalommal a Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumában nyílt meg.

A kiállítás célja megismertetni a békéscsabaiakkal a várost a több évtizeddel ezelőtti arcával. A kiállítást minden nap délután fél háromtól tekinthetik meg az érdeklődők február 23-ig.