pedagógusnap

Június első vasárnapja a Pedagógusnap. A Békéscsabai Szakképzési Centrum idén is egy ünnepséget szervezett a 8 tagiskolában dolgozó pedagógusoknak.

Pedagógusnapot ünnepeltek a békéscsabai Városháza Dísztermében. A rendezvényen átadták a kiváló pedagógus kitüntetést, köszöntötték azokat, akik állami elismerésben részesültek, valamint elköszöntek azoktól a kollégáktól, akik nyugdíjba vonulnak.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése 1994-ben alapította a Békéscsaba Kiváló Pedagógusa kitüntetést, amelyet olyanok kaphatnak meg, akik legalább 10 éve magas színvonalú oktató-nevelő tevékenységet folytatnak a városban. Az ünnepségen Szarvas Péter Békéscsaba polgármestere köszöntötte a városban élő tanárokat, intézményvezetőket.
- Mindannyian sokat köszönhetünk a pedagógusoknak. A legtöbbünk élete, tanulmányai során legalább egyszer találkozott egy olyan pedagógussal, aki valamit megmozdított benne. Aki olyat mutatott tettével, cselekedetével, tudásával hogy az akár az egész életét meghatározta – fogalmazott beszédében Szarvas Péter.

Ünnepi műsorral kedveskedtek a BÉKSZI tanárainak az intézmény tanulói. A közelgő pedagógusnap alkalmából zenés és verses produkciók, valamint táncos formációk is feltűntek a színpadon. 

Címkék:

Ünnepi műsorral kedveskedtek a BÉKSZI tanárainak az intézmény tanulói.

A közelgő pedagógusnap alkalmából zenés és verses produkciók, valamint táncos formációk is feltűntek a színpadon. A diákság ezzel a gesztussal szeretett volna köszönetet nyilvánítani tanáraiknak az egész éves munkájukért.
A BÉKSZI három tagiskolájában ugyanis összesen 350 pedagógus és szakoktató gondoskodik arról, hogy tanulóik piac és versenyképes szakmát sajátíthassanak el. 

Szerkesztő: Tar Hajnalka

Operatőr: Fazekas Róbert

 

Címkék:

A rendezvényen átadták a kiváló pedagógus kitüntetést, köszöntötték azokat, akik állami elismerésben részesültek, valamint elköszöntek azoktól a kollégáktól, akik nyugdíjba vonulnak.