Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Szegya

A Munkácsy Mihály Múzeum összefogott a Szent-Györgyi Albert Gimnáziummal. A közös munka eredménye egy 60 fotóból álló kiállítás lett, melyet a Gabonamúzeumban tekinthetnek meg az érdeklődők.

 

A két intézmény közös projektjének egyik célja, hogy a fiatalokat olyan szakmai tevékenységekbe tudják bevonni, amelyek lehetővé teszik az egyéni látásmód megnyilvánulását. 

Medgyesi Pál a Munkácsy Mihály Múzeum igazgató helyettese elmondta, hogy Békéscsaba Megyei Jogú Város Oktatási, Közművelődési és Sport Osztályától kapott támogatása révén új eszközöket is tudtak vásárolni, melyek a legújabb technikai hátteret biztosították az alkotó munka során.

A Munkácsy Mihály Múzeum összefogott a Szent-Györgyi Albert Gimnáziummal.

A közös munka eredménye egy 60 fotóból álló kiállítás lett, melyet a Gabonamúzeumban tekinthetnek meg az érdeklődők. A két intézmény közös projektjének egyik célja, hogy a fiatalokat olyan szakmai tevékenységekbe tudják bevonni, amelyek lehetővé teszik az egyéni látásmód megnyilvánulását. A szabad témaválasztásnak köszönhetően a múlt és a jövő világa találkozhatott egymással a fotókon, amelyeket az iskola grafikus és kiadványszerkesztő hallgatói készítettek.

Szerkesztő: Balázs Anett