Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Veszprém

Július második hétvégéjén újabb komoly hagyományokkal rendelkező viadal került megrendezésre Veszprémben a 61. Nemzetközi Atlétikai Balaton Bajnokságon.

Tóth Sándor mester így számolt be versenyzői teljesítményeiről:

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club sokszoros országos bajnoka, Gregor László 3000 m akadályfutásban remek eredménnyel győzött.

Szabó Ádám ifjúsági versenyzőnk jó taktikával, egyéni legjobbjával szerezte meg az ezüstérmet.

Bogdán Annabellának igazán nem voltak jó dobásai az erős szembeszélben, de a bronzérem dicsérendő, ahogy Diószegi Dávidnak is.

A németországi július 22-26-i Hallássérültek Európa Bajnokságára készülő Mihály Réka remek egyéni csúcsot futott. Futamában az utolsó 300 m-en az élre állt. talán kicsit hamar, s így másodikként futott be a célba.

Egy hétig még lehet licitálni a veszprémi kézilabdások által aláírt labdára.

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE vasárnap éjfélkor lezárta az MKB-MVM–Veszprém játékosai által aláírt Nagy László-mezre meghirdetett licitet, az ereklye a kikiáltási ár kétszereséért kelt el, a befolyó összeg a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány munkáját segíti majd.

A szintén az MKB-MVM–Veszprém játékosai által aláírt Bajnokok Ligája labdára nem érkezett értékelhető ajánlat, így ezt az árverést 2014. június 15-én, vasárnap 12 óráig meghosszabbítja az Előre NKSE. A kikiáltási árat a klub 9.000 forintra csökkentette, az egyéb szabályok változatlanok maradnak. A befolyó összeg a Speciális Nevelésért Alapítvány tevékenységét támogatja. 

Licitálni továbbra is a http://www.elorenkse.hu/licitalas/ oldalon lehet.