Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Kastélyfutás

Profi- és amatőr futók is elindultak a festői környezetben megtrendezett 3. Kígyósi Kastélyfutáson a Szabadkígyósi Wenckheim Kastélyparkban.

 

A hűvös idő nem volt akadály a versenyzők számára, többen kifejezetten örültek neki. A nevezők 6, 11 és 21 kilométeres táv közül választhattak. A körpályát a park területén alakították ki változatos terepen, nagyrészt földúton, kisebb emelkedőkkel és lejtőkkel.

 

Karsai Márió

főszervező

III. Szabadkígyósi Kastélyfutás

 

„Futónagykövetekkel közösen találtuk ki, hogy itt érdemes lenne csinálni egy versenyt, mert nagyon jó a terület és lehet futni nem betonon, meg betonon vegyesen, de azért mégsem terepfutás, tehát nem bokatörős, és ha jó idő van, az egy kicsit még rádob.”

 

A versenyzőknek - elmondásuk szerint - nagyon tetszett a futás és a környezet is. Többen is úgy tervezik, hogy a következő években is újra rajthoz állnak majd.

 

Szabó Annamária