Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés Megyei Építész Kamara

Együttműködési megállapodást írt alá a Békés Megyei Kormányhivatal és a Békés Megyei Építész Kamara. A megállapodás célja az, hogy minél szebb környezetben éljenek a Békés Megyei lakosok és javuljon az épített környezet.

A tervek szerint a jövőben így könnyebb lesz a tervezők dolga is az új épületek megalkotásánál, ugyanis folyamatos információkkal látja majd el őket a Kormányhivatal az érvényben lévő jogszabályokkal és előírásokkal kapcsolatban. A Békés Megyei Kormányhivatal az év elején indított egy programot annak érdekében, hogy a szakmai szervezetekkel minél szorosabb kapcsolatot építsen ki a hivatal.

A minél szorosabb együttműködés eléréséért a kormányhivatal különböző szakmai fórumokat, oktatásokat szervez, majd ami arra szolgál, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban fejezzék be a szükséges engedélyek kiadatását. Az Építész Kamara is azt várja együttműködéstől, hogy nagyban megkönnyíti majd a tervezők dolgát.

Az ünnepélyes aláíráson részt vett Füleky Zsolt helyettes államtitkár is, aki nagyon örül a megállapodásnak.